Bo billigt og godt i Thailand

QUINDELIV I THAILAND #9

12834944_10208933033667406_1556202506_n_optNB! Dette indlæg er IKKE sponsoreret…! Jeg ønsker bare at hjælpe andre til samme gode oplevelser, som jeg selv har fået 🙂

Jeg har fået mange henvendelser efter mine sidste blogindlæg…

Folk er nysgerrige efter, hvor i Thailand, det er muligt at finde en så velsignet fred, ro og idyl og så samtidig have adgang til virkelig autentiske thailandske oplevelser. Jeg oplever, at de lokale thaiboere husker mig, hilser og spørger ind til mig. Det fortæller, at jeg ikke bare er én i mængden. Mængden eksisterer nemlig ikke her, – for min nufundne perle ligger i det uopdagede Thailand, som ikke annonceres i rejsekatalogerne.

Huset ligger på en privat grund midt i en oliepalmeplantage.  Stranden kan nås på fem minutter på gå-ben, det lokale marked og diverse småindkøb, fx 7 ELEVEN og apotek, tager 5 minutter på cykel, små lokale og billige restauranter og småbarer: 2 minutter på cykel og nærmeste turistresort… – tja, der bliver jeg jer svar skyldig. Området er nemlig ikke-turistet, så hvis du allerede nu ved, at du leder efter hotel med pool, stribevis af internationale spisesteder og vandsportstilbud en masse, – ja, så behøver du ikke læse videre.

Er du derimod til det autentiske iblandt de lokale thailændere, så er det perfekt til dig! At det ovenikøbet er rørende billigt at leje huset OG at leveomkostningerne i det u-turistede område er helt i bund , er jo bare et ekstra plus!

Mogens og Nam, som ejer huset, har boet her i nogle år. Mogens er dansk og Nam er thai. De designede og byggede deres hus for fem år siden, og da grunden var stor nok til at opføre et gæstehus, designede de også det og satte byggeriet i gang. Huset blev færdig ved årsskiftet 15/16.

Nam og Mogens bor selv ca. 25 m. fra gæstehuset. De er supersøde og hjælpsomme og guider og hjælper alt, hvad de overhovedet er i stand til. Jeg føler mig nærmest som en del af familien, dog stadig med stor grad af privatliv.

Der er cykler og vaskemaskine til rådighed og hvis Nam og Mogens kører til byen for at købe ind, kan jeg enten tage med eller aflevere en indkøbsseddel. 

Så hvis du er til god, billig, autentisk og rolig ferie i Thailand, så tjek ud på airbnb.dk

God tur til Saplie i Thailand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *