Nå, du er måske en del af filmholdet…?

…spurgte VVS’eren, som kom – for anden dag i træk – for at reparere bruseren på hotelværelset. Den havde været på tværs siden den allerførste dag, hvor den KUN var villig til at levere iskoldt vand. Den første reparation sendte den varme vand ud i bruseren, men til gengæld forsvandt ALT det kolde vand fuldstændig.

“Nja, hvad tænker du på?”

Jeg spekulerer som en gal! Mon han hentydede til Jeppe, som er blevet min rejsefælle, siden afrejsen fra Kastrup i tirsdags? Jeppe er jo rent faktisk freelance fotograf, kameramand og klipper og har en del opgaver for bl.a. Danmarks Radio.

 

Skulle jeg lege med og lade som om, jeg er med i slutopløbet i “Alene i Vildmarken”, hvor udfordringen er at klare sig på egen hånd på den grønlandske indlandsis, mens jeg kæmper med at fange fisk nok på min langline til min overlevelse og er udfordret med at tænde bål og ender med at leve af rå hellefisk i bedste sushistil og skyde en isbjørn med min hjemmelavede armbrøst, så varmen fra dens døde krop og skindet sikrer min overlevelse i nattekulden…?

“Ja, jeg troede du var med på holdet, som skal optage “Borgen” den næste måneds tid? James Price ankommer i dag. På kulturhuset i går aftes hørte jeg, at de manglede statister, men jeg har sgu ikke tid til at være med, så jeg ville bare lige høre, om I har styr på det…?”

“Jo, jo – vi har styr på det..!”

Alene igen tjekker jeg Google, som er ganske uvidende om, at det lige om lidt vrimler med filmfolk og kendisser i den lille grønlandske by. Men mon ikke, de også skal starte med 6 dages karantæne på hotellet? Isoleret på værelserne, hvor dagens tre måltider bliver høfligt serveret og kun ture i den fri natur er tilladt uden kontakt med lokalbefolkningen?

Jeppe og jeg har efterhånden kun har to karantænedage tilbage. Desuden er jeg jo hverken star-stalker eller linselus og rejser videre nordpå om tre dage, så jeg passer bare min karantæne og nyder et dejligt tempereret brusebad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *