Om mig

Om mig, bloggeren

Jeg, en quinde – som lige har rundet de 55… 

Ungerne er efterhånden voksne og flyttet hjemmefra og det første barnebarn er dukket op. Mit liv udspiller sig i en større provinsby – Odense – hvor jeg bor med min kæreste og mand (det er altså én og samme person!). Vi bor i komfortabel cykelafstand til byens pulserende liv i et hyggeligt byhus.

Mine karriere som lærer er sat delvis på standby og lige nu forfølger jeg drømmen om at leve af min store hobby og passion: at støtte og inspirere andre mennesker. Det gør jeg ved at coache og udarbejde forløb for børn og unge, så de får tillid til egne evner, udvikler større selvværd og øger deres daglige trivsel. Det har efterhånden udviklet sig, så jeg nu også coacher voksne mennesker, som ønsker større trivsel i deres relationer og hverdag, samt øget bevidsthed omkring indgroede vaner og overbevisninger, samt skyggesider. Jeg bruger yoga og mindfulness som supplement til øget bevidsthed om krop, tanker og følelser og underviser både børn, unge og voksne og har også udvidet med nada-behandlinger, tankefeltterapi og lydhealing.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om trivsel, coaching og mindfulness på elevcoachen.dk eller DitLiv-DinTrivsel.dk. Her kan du også lade dig friste til at deltage i en forløsende kakao-ceremoni, chakra-yoga eller et afslappende og fordybende retreatophold under danske eller udenlandske himmelstrøg. 

Jeg er vild med mit job og får hele tiden ideer til nye måder at arbejde på. Fx skrev jeg for et par år siden en bog – også til teenagere – som støtter og vejleder dem i deres liv som elever på en efterskole. Det har taget meget af min tid, men jeg elskede processen og især resultatet: at mange flere unge oplever succes med deres efterskoleår. 

I øjeblikket er jeg rejst  Grønland, hvor jeg skal arbejde med omsorgssvigtede børn og unge på et børnehjem i Uummannaq sommeren over. Det bliver et yderst spændende forår og en lærerig og inspirerende sommer…

Denne blog følger min hverdags trummerum, samt min rejse ud på det dybe vand, – ud, hvor tryghedenszonen forlades og nysgerrighed, lyst og passion danner grundlag for en ny fase af livet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at nogle dage er skræmmende og at livet som iværksætter er udfordrende. Men det føles så rigtigt at kaste sig ud i drømmen, hvor mulighederne står i kø og begrænsningerne kun findes i tankerne (og økonomien!).

Du skal være så hjertelig velkommen til at følge mig og komme med indspark og kommentarer til mine blogindlæg, både her, på facebook og på instagram…

IMG_2990_opt